• Huvudpartners

Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep

Doyle och Lyager kliver in som skadeersättare!

29 augusti 2022 13:42

Nu börjar allvaret och efter många sorger och bedrövelser kring skador så har vi lagom till kvartsfinalernas start fått våra nya ersättare på plats.


Det rör sig om ingen mindre än 2017 års världsmästare Jason Doyle samt ett kärt återseende i form av Andreas Lyager som gjorde några matcher som skadeersättare för några säsonger sedan.

Det står dock klart att vi denna vecka får klara oss utan vårt unga stjärnskott Gustav Grahn som fortfarande inte är helt återställd efter förra veckans krasch i Avesta. In kommer istället ”Stoffe” Selvin som precis är tillbaka efter en längre tids skada men gjort en smått succéartad comeback både i allsvenskan och division 1.

Vi möter ett Dackarna som prickat formtoppen lagom till slutspel och är en oerhört tuff motståndare. Samtidigt känner vi att vi nu är tillbaka till att vara fullt rustade och kommer att göra allt för att skaffa oss ett övertag inför returen i Målilla om en vecka!

Nu kör vi!!

Laguppställningar

Indianerna: 1) Niels-Kristian Iversen, 2) Andreas Lyager, 3) Jason Doyle, 4) David Bellego, 5) Max Fricke, 6) Christoffer Selvin, 7) Jonatan Grahn.

Dackarna: 1) Maciej Janowski, 2) Frederik Jakobsen, 3) Rasmus Jensen, 4) Nicolai Klindt, 5) Brady Kurtz, 6) Ludvig Lindgren, 7) Jacob Thorssell.