• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Jonatan Grahn klar för Indianerna

21 november 2019 12:50

Ännu en pusselbit har fallit på plats. Jonatan Grahn, 19 år, är klar för Indianerna säsongen 2020.


Den gångna säsongen har Jonatan kört både i div. 1 för Indianerna och i allsvenskan för VIP Speedway. En 5:e plats i JSM-finalen hanns också med innan säsongen avslutades med full pott i den avslutande div.1 matchen på Glottra Skog Arena.

  • jag är glad och stolt över att vi förlänger med en av Sveriges mest lovande speedwayförare som ytterligare ett led i vår lokala satsning, säger Peter Johansson, sportchef och lagledare, och fortsätter:

  • Jonatan är framförallt tänkt att köra som en viktig kugge i vårt allsvenska lag samt att i konkurrens med Stoffe Selvin slåss om en plats i elitseriens startsjua.

Varför väljer du att stanna i klubben?

- Jag har kört speedway för Indianerna under hela min karriär och det är såklart något jag vill fortsätta med. Dessutom känns upplägget med körning i klubben väldigt inspirerande och jag ser framemot att köra i Indianernas färger även 2020, säger Jonatan Grahn.

Hur ser du på konkurrensen om elitserieplatserna?

- Det är ett inspirerande läge som förhoppningsvis kan hjälpa mig till att ta ytterligare kliv i min utveckling. Det är i Indianernas elitserielag jag helst av allt vill köra, men jag kommer fokusera på mitt och inte stressa upp mig.

Vad kommer det betyda att få köra Allsvenskan på hemmabanan?

- Jag tror det kommer vara mycket betydelsefullt för både mig och laget. Jag älskar att köra på hemma på ”Hea” vilket förhoppningsvis ska bidra till fler poäng även i allsvenskan.

Hur skulle du sammanfatta säsongen 2019?

- Jag tar med mig många erfarenheter från 2019 men framförallt har jag lärt mig mycket om mig själv. Sportsligt ser jag med glädje tillbaka på främst säsongsavslutningen där bl.a min körning på JSM är något jag tar med mig inför kommande säsong.

Vilka mål har du 2020?

- Att bli en bättre speedwayförare som levererar flertalet poäng för Indianerna i samtliga divisioner. Givetvis är drömmen om att leverera poäng för Indianernas elitserielag ett stort mål.