• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Peter om kvällens bortamatch

10 maj 2022 12:47

Efter förra veckans seger i säsongspremiären mot Avestalaget Masarna har det så blivit dags att vända blicken söder ut och bege sig till Målilla för match mot de regerande svenska mästarna Dackarna.


I skrivande stund är hela laget förutom Ludvig Selvin (knäskadad) tillgängliga och förändringarna i kvällens laguppställning är därför få. Vår polske talang Norbert Krakiwiak får i enlighet med vår plan för de inledande matcherna stå åt sidan denna gång, detta till förmån för säsongsdebuterande Krzyztof Kasprzak. ”KK” som han kallas är allt annat än en duvunge, på sina 37 levnadsår har han bland annat flera säsonger i den individuella Grand Prix serien med ett vm-silver som toppen på verket. Kasprzak har dessutom under en lång tid varit en viktig del av det Polska landslaget och har i dessa sammanhang inte mindre än 5 lag VM-guld på meritlistan. I övrigt är det några mindre justeringar i inbördes placering i uppställningen, dels för att testa lite nya parkonstellationer och dels för att körschemat som bortalag ser lite annorlunda ut i flödet.

Dackarna kommer närmast från en förlust i Motala i en match som avgjordes i det sista heatet, så vi kommer definitivt att få möta ett revanschlystet hemmalag i något som vi räknar med skall bli en i raden av alla tuffa bortamatcher för säsongen. Vi är definitivt stärkta efter förra veckans seger och är uppe för utmaningen, NU KÖR VI!

Se matchen tillsammans på Kvarteret&Co i Örebro - Medlemmar av Kumla MSK har 10% rabatt på all mat!