• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Laguppställningar Indianerna - Västervik

16 maj 2022 10:57

Helgens GP vinnare Max Fricke och trean Fredrik Lindgren möts igen när säsongens andra hemmamatch körs på Glottra Skog Arena.


Under helgen avgjordes Polens Grand Prix inför 50 000 årskådare i Warsawa. När dammet lagt sig återfann vi våran Max Fricke högst upp på pallen, tätt följd av trean Fredrik Lindgren. Imorgon möts de igen på Glottra Skog Arena. Detta vill du inte missa!

Peter Johansson inför matchen:

Dags för ny hemmamatch mot absolut tuffaste tänkbara motstånd!

Västervik kommer närmast från en stor hemmaseger mot Motalalaget Piraterna och såg verkligen ut att infria förhandstipsen som den stora utmanaren till Lejonen om guldet. De har ett jämt lag utan några på förhand svaga positioner där jag tycker att deras svenska förare är värda att hålla ett extra öga på. Fredrik Lindgren som slutade på en tredjeplats i lördagens Grand Prix i Warszawa, den mycket rutinerade Peter Ljung som återfinns på en reservplats tillsammans med det stora framtidsnamnet Noel Wahlquist som alltid gör bra tävlingar i Kumla.

Efter den inledande segern mot Masarna inkasserades en förlust mot de regerande svenska mästarna Dackarna borta i en match som slutade 49-41. Ett resultat som i efterhand när såren är skickade är att betrakta som bra med tanke på hemmalagets slagstyrka, dock är vi givetvis aldrig någonsin nöjda med en förlust.

Till matchen mot Västervik är Krakowiak tillbaka i uppställningen och förarna formeras inbördes identiskt med hemmapremiären för två veckor sedan. Det fanns insatser då jag tycker är både väl värda att bevara och detaljer jag är nyfiken på att utveckla med denna formering hemma.

Nu hoppas jag att vi ses runt ovalen ikväll! Tillsammans är vi! #lagetförejaget!

Indianerna: 1. David Bellego, 2. Niels-Kristian Iversen, 3. Chris Holder, 4. Norbert Krakowiak, 5. Max Fricke, 6. Jonatan Grahn, 7. Gustav Grahn.

Västervik: 1. Bartosz Smektala, 2. Jaimon Lidsey, 3. Fredrik Lindgren, 4. Gleb Chogunov, 5. Pawel Przedpelski, 6. Peter Ljung, 7. Noel Wahlqvist.

Väl mött imorgon, tisdag kl 19:00!

Köp din biljett redan nu!