• Huvudpartners

Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 Augusti Aug

Peter om skadeläget inför morgondagens derby

14 juni 2021 08:47

”Så har det blivit dags för säsongens tredje match. Ny dag och ny match en säsong som precis bara börjat men ändå känts så lång”


Det har sannerligen varit en tuff start på säsongen för Peter Johansson och Indianerna som i förra veckans torsdagsmatch innebar att man, utifrån återbud och skador, fick åka till Hallstavik med halva truppen otillgänglig.

Serien är absolut för stark för att något enda lag skall kunna kompensera för dessa förutsättningar och resultatet, ett kämpande Indianlag till trots, blev därefter. Säger Peter Johansson

Mardrömssäsongen med allvarliga skador har tyvärr fortsatt och den skadade ankeln som satte stopp för vår lagkapten Niels-Kristian Iversens medverkan mot Rospiggarna står sig slätt mot den allvarliga ryggskada han senare i veckan ådrog sig under en match i Polen.

Detta blir således den tredje föraren i vår trupp med en ryggskada bara i år. Nu blickar vi dock framåt mot derby mot Piraterna från Motala. Tillbaka i laget sedan premiären är Jonas Jeppesen medan vi alltjämt avvaktar om vi tillämpar riders replacement regeln för Iversen eller låter någon annan ersätta, konstaterar Peter.

Vad säger du om Piraternas lag?

Piraterna har ett intressant lagbygge med många förare som är lite oskrivna i det svenska seriesystemet. Det är väletablerade proffs mixat med unga utvecklingsbara förare Så det skall sägas att det inte är några duvungar vi möter utan ett taggat gäng som så när besegrade Vetlanda i sin hemmadebut förra veckan.

Köp din biljett här!

Laguppställningar:

Indianerna: 1) Niels-Kristian Iversen (riders replacement), 2) Ludvig Lindgren, 3) Adrian Gala, 4) Jonas Jeppesen, 5) Max Fricke, 6) Joel Andersson, 7) Jonatan Grahn.

Piraterna: 1) Jakub Jamrog, 2) Adam Ellis, 3) Peter Kildemand, 4) Oskar Fajfer, 5) Tomas H Jonasson, 6) Rasmus Broberg.