• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Lindgren om en lunch i Polen och säsongen 2020

16 mars 2020 13:06

Ludvig Lindgren och hans manager Markus Åström hade lastat bussen och satt fart mot Polen i fredags kväll. Detta efter att en sista gång försäkrat sig om att det verkligen skulle bli träningsläger med landslaget, efter det rådande omständigheterna.


Väl nere i Ostrow, Polen, träffade Ludde och Markus Jonatan Grahn, som även han var inbjuden till landslagets vår läger.

- Vi tog sällskap med familjen Grahn till hotellet för att äta lunch och checka in. Vi hann lagom sätta oss vid bordet när jag får ett meddelande om att det är inställt p.g.a. Corona viruset. Det var psykiskt jobbigt och vi bestämde oss för att åka hem direkt, och just då kändes allt skit. Vi kom hem i söndagsmorse vid ca. klockan åtta, efter 274 mil i bil, 4 timmar färja och över 48 timmar utan sömn. Men soppan i Polen var ju god! Skrattar Ludde.

Hur påverkar detta dina förberedelser inför säsongen?

- Det påverkar inte mig negativt på något sätt mer än att det var jobbigt att kasta pengar i sjön på resan, men det är som det är och nu är allt färdigt och fixat för att dra igång här på hemmaplan.

Hur dina förberedelser sett ut annars över vintern?

- Det har sett bra ut. Jag har tränat och ätit bra, sedan har jag kört med en mental coach ett tag - som också känns riktigt bra. Men annars inget speciellt, jag hade en bra känsla om vad som behövde förändras efter förra säsongen - och det är åtgärdat. Det är ju en resa jag gjort här i några säsonger med hjälp av Markus Åström så det kommer börja ge ännu mer frukt att skörda 2020. Jag är grymt taggad och vill att det ska det ska dra igång nu.

Hur ser du på säsongen 2020?

- Jag kommer representera Indianernas lag i Bauhaus ligan och Allsvenskan, det ska bli roligt att se vad vi kan göra och hur man kan utvecklas tillsammans med dom andra, speciellt i det allsvenska laget som är fullspäckat med förare från närområdet, förklarar Ludde och fortsätter:

- I Bauhaus ligan ser den riktigt bra ut, sportgruppen har byggt upp en stark trupp med mycket unga förare - förare som jag själv, som kan utvecklas och ta ett steg framåt, jag är supertaggad på att få komma igång och jag skulle inte bli förvånad ifall den här väntan på ett SM-guld i 30 år kommer vara över. Jag ser bara möjligheter och positivitet med det här laget så det har klubben gjort riktigt bra, avslutar Ludde.

Vidare information gällande eventuell förskjutning av premiären med anledning av rådande omständigheter kommer att meddelas löpande från styrelsen.