• Ligasponsorer

Tisdag Tis 4 Juni Jun
Torsdag Tor 20 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Torsdag Tor 4 Juli Jul
Torsdag Tor 11 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep

Europamästaren klar för Indianerna!

19 oktober 2019 09:50

Vi kan med glädje meddela att årets Europamästare Mikkel Michelsen är klar för Indianerna 2020.


Idag står det alltså klart att Mikkel Michelsen blir Indianernas tredje nyförvärv. Ett förvärv som sportchef Johansson är mycket nöjd med:

- Vi har fört diskussioner med Mikkel under en tid nu och ett återkommande ämne från hans sida är hur vi som förening långsiktigt jobbar med bland annat ekonomi, ungdomsverksamhet och föreningsfrågor. Det är sällan man ser ett sådant engagemang från en förare. Sedan ska man inte sticka under stolen med att han är en av elitseriens bästa förare, något som kommer väl till pass för oss efter att vi blev av med Tai. Nu är det bara ett par platser kvar att fylla innan vi kan presentera vår tänkta startsjua, säger Peter Johansson.

Michelsen själv är nöjd med att komma till klubben, även om det inte var ett lätt val.

- Jag trivdes verkligen bra i Motala. Men efter att klubben deklarerade att de hade ekonomiska problem har jag inte hört något alls, vilket såklart skapar en osäkerhet för mig. Jag vill ha alla förutsättningar klara för 2020 innan jag går på vinderledigt, förklarar Mikkel.

Varför valde du Kumla?

- Jag hade ett antal alternativ för 2020, men efter att jag fört flertalet samtal med Peter Johansson vägde det över mer och mer mot Kumla. Jag tycker att klubben skött förhandlingarna på ett professionellt sätt och jag gillar vad som hänt med klubben de senaste åren. Det verkar som en förening som har koll både på sin ekonomi och organisation, vilket skapar bra förutsättningar för oss förare. Sedan har jag alltid gillat Kumlas bana.

Vilka mål har du 2020?

- 2019 var mitt bästa år hittills och jag vill verkligen behålla den lägstanivån jag byggt upp. Sedan är såklart GP-Challenge och en plats till 2021 års Grand Prix serie ett stort mål.