• Huvudpartners

Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Torsdag Tor 26 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug

Förutsättningar inför den första finalmatchen

7 oktober 2020 09:57

I och med att gårdagens match blev inställd kommer SM-finalerna att inledas i Avesta i kväll - så påverkar det lagen.


Regnet öste ned och klockan 20:45 beslutade man att skjuta upp gårdagens match, som istället kommer att köras imorgon (torsdag). Detta gör att Indianerna kommer få den avgörande matchen hemma på Glottra Skog Arena. Vilket såklart är önskvärt.

Det som inte är lika önskvärt är att Max Fricke och Niels-Kristian Iversen kommer att missa denna matchen. De båda ska nämligen köra match i Polen under fredagen där Iversens Gorzów kör final mot Leszno och Frickes Wroclaw möter Zielona Góra i bronsmatchen.

Tyvärr kommer jag inte kunna köra på torsdag. Det är inte möjligt som läget är nu med covid och de tester man måste göra. Jag kommer att stötta laget så mycket jag kan och jag ska köra så bra jag bara kan i morgon, så att vi kan ta med oss en ledning eller vara väldigt nära, säger Fricke till NA.

Inför kvällens match kommer Indianerna till start med en full sjua, så när som på att man kommer köra RR för Niels-Kristian Iversen som kraschade illa i polen i söndags.

Laguppställningar:

Masarna: 1) Antonio Lindbäck, 2) David Bellego, 3) Kim Nilsson, 4) Przemyslaw Pawlicki, 5) Nicki Pedersen, 6) Vadim Tarasenko, 7) Philip Hellström Bängs.

Indianerna: 1) Kenneth Bjerre, 2) Niels-Kristian Iversen (riders replacement), 3) Pontus Aspgren, 4) Max Fricke, 5) Jonas Jeppesen, 6) Joel Andersson, 7) Jonathan Grahn.