• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug

Retur mot Rospiggarna ikväll!

2 augusti 2022 06:00

Indianerna vann första mötet med 47–43 och har därmed fyra poäng att gå på i kampen om bonuspoängen. Kl 19:00 ikväll körs returen hemma på Glottra Skog Arena. Här är Peter Johanssons tankar inför matchen, och laguppställningarna.


Nu har juli susat förbi och det är redan dags för augustis första hemmamatch. Med en knapp seger efter en rafflande avslutning i bortamötet i Hallstavik senast är det upplagt för en jämn och spännande match med tre hägrande tabellpoäng framför oss.

Lagen är även snittmässigt jämna och Rospiggarna, anförda av årets stora svenska namn i form av Viktor Palovaara som har sin livs säsong tillsammans med bland annat Timo Lahti och Kim Nilsson så är det ett starkt lag som kommer från Hallstavik för att jaga poäng.

Indianerna mönstrar ett lag med en förändring sedan senast. Norbert Krakowiak är tillbaka i laget samtidigt som vi får se den hårt kämpande Norbert Kosciuch göra hemmadebut för säsongen efter den starka insatsen borta mot Eskilstuna senast.

På skadelistan finns alltjämt Kasprzak som under slutet av veckan var på behandling för sin ryggskada och tvingades till att tappa en stor mängd vätska. Han räknar dock med att kunna börja träna så smått om ca 7 dagar.

Nu hopps vi på stort stöd från läktarplats så ska vi göra allt vi kan för 3poöng nere på banan!

Peter Johansson sportchef/ lagledare KMSK

Laguppställningar

Indianerna: 1) Niels-Kristian Iversen, 2) Norbert Krakowiak, 3) Chris Holder, 4) Norbert Kosciuch, 5) Max Fricke, 6) Jonatan Grahn, 7) Gustav Grahn.

Rospiggarna: 1) Kai Huckenbeck, 2) Andzejs Lebedevs, 3) Victor Palovaara, 4) Kim Nilsson, 5) Timo Lahti, 6) Daniel Henderson, 7) Kevin Pedersen