• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Christoffer Selvin förlänger!

1 november 2019 11:00

Vi kan idag meddela att ännu en lokal förmåga ansluter till truppen 2020.


Christoffer kom tillbaka till klubben under säsongen 2018 och har nu tecknat avtal för 2020, där han kommer att köra både i den Allsvenska laget men även Elitserien – om allt går som ”Stoffe” önskar.

Varför väljer du att stanna i klubben? - Eftersom jag är från trakten känns det att det är ute på Glottra skog arena jag vill åka. Jag gillar även indianernas visioner och att dem är i framkant när det kommer svenska speedway klubbar.

Hur ser du på konkurrensen om elitserieplatserna? - Jag hoppas mina aktier är lite stärka inför 2020 och jag får köra så många matcher som jag kan. Vi har ett bra lag och kan gå långt 2020.

**Vad kommer det betyda att få köra Allsvenskan på hemmabanan? ** - Jag tycker om banan ute på Glottra skog arena och det är bra att de Allsvenska laget har en hemmabana tillskillnad från 2019. Sen är det såklart bra att köra o synas i rätt trakter och på så sätt kan man även dra publik och bjuda på bra speedway.

**Hur skulle du sammanfatta säsongen 2019? ** - Positivt, jag höjde min lägstanivå och blev en mer stabil åkare. Gjorde även bra utomlands som resulterade i silver i finska ligan och ett JEM-lagbrons med Sverige.

Vilka mål har du 2020? - Att fortsätta utvecklas som speedwayåkare och komma upp i nästa nivå. Jag ska försöka att åka så mycket jag bara kan både i Sverige och utomlands. Sen är det ju klart att jag vill vara med att ro hem ett SM-guld med Indianerna.