• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Sent tillskott i A-truppen!

20 maj 2021 11:55

ESS-klubbarna har som många uppmärksammat fått möjlighet att utöka truppen med en förare.


Så är det dags för Indianerna att presentera den nionde föraren med snitt över 0,5, en gammal bekanting i form av startraketen Grzegorz Zengota.

"Zengi" är en klassförare som tyvärr fått två säsonger närmast spolierade på grund av en elak och komplicerad fotskada men är nu tillbaka för full satsning tillbaka mot toppen.

Förutom Kumla Indianerna representerar Grzegorz den gamla storklubben Polonia Bydgoszcz som numera återfinns och nysatsar i den polska eWINNER ligan (ligan under högsta serien). När det gäller denna nionde förare var det för mig viktigt att hitta en stabil förare som inte åker i Extraliga just eftersom vi av erfarenhet vet att det i dessa tider kan vara svårt att få loss dem till samtliga matcher, säger Peter Johansson.

"Zengi" är en förare jag har haft kontakt med under flera säsonger men som jag tidigare inte fått alla delar att passa in för i laget och dessutom har han som sagt varit skadad under en tid nu. Förutom just senaste matchen i polen har han börjat säsongen bra och stabiliteten börjar återkomma så jag ser det som en klassförare som vi fyller på truppen med. Det är dessutom en mycket bra person att jobba med så han kommer absolut att passa bra in i gänget, konstaterar Peter.