• Huvudpartners

Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug

Förlust i Gislaved

8 juni 2022 10:50

"Vi kommer till Gislaved och ska möta en guldfavorit, och många vill prestera. då är det nog så att det knyter sig för några av oss"


Andra raka förlusten i Bauhaus-Ligan är ett faktum, och om man skulle ha vunnit borta mot den största guldfavoriten hade hela laget behövt överprestera. Istället fick Max Fricke, Chris Holder och David Bellego bära laget och tillsammans stå för 30 av lagets totalt 36 poäng.

Iversen forsätter dras med maskinproblem och har svårt att hitta farten på banan, samtidigt som man ville testa Kazprzak en gång till. De två, tillsammans med att det fortfarande är ett läroår för bröderna Grahn gör att truppen blir för tunn när man möter ett lag som Lejonen, eller Smederna för den delen också.

Nu har man Piraterna borta torsdag nästa vecka, en match som på pappret är helt öppen givet formkurvan på Indianerna. Den stora frågan nu är om man lyckas vända trenden och att formen kan prickas av fler än Bellego, Holder och Fricke? Mycket talar för det - en del emot. Bröderna Grahn kör Allsvenskan i Mariestad redan ikväll (en mactch som starkt rekommenderas att se på plats), och kommer forhoppningsvis därifrån med ett bättre självförtroende än vad man hade efter lejonmatchen. Samtidigt som Iversens motorproblem inte bör ha samma inverkan på den något kortare banan i Motala. Det som talar emot är det faktum att varken Holder, Krakowiak eller Kazprzak är tillgängliga den 16 juni. Hur Peter väljer att forma sjuan mot Piraterna vill han inte gå in på i nuläget, men detta gör att det med största sannolikhet blir premiär i indianvästen för Damian Dróżdż eller att Norbert Kościuch får köra igen.

Resultat Lejonen - Indianerna

Lejonen 54: Bartosz Zmarzlik 15, Oliver Berntzon 10+1, , Dominik Kubera 9+1, Maksym Drabik 7+1, Casper Henriksson 5+1, Hubert Legowik 5+1, Mathias Thörnblom 3+1.

Indianerna 36: Chris Holder 12+1, Max Fricke 11+1, David Bellego 7+2, Niels-Kristian Iversen 3+2, Krzysztof Kazprzak 2, Gustav Grahn 1, Jonatan Grahn 0.