• Huvudpartners

Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Hemma
Indianerna
IND
Borta
Masarna
MAS

Två bortamatcher på två dagar

18 augusti 2019 10:32
Inför match

Nu återstår endast två matcher av säsongen 2019. Indianerna samt Dackarna på bortaplan.


Nu återstår endast två matcher av säsongen 2019. Indianerna samt Dackarna på bortaplan. Vi har bestämt oss för att försöka avsluta denna säsong så bra som möjligt och helst med två segrar. Vi hoppas att förarna tar med sig inställningen som de hade mot Piraterna hemma i torsdags. Kan vi köra som då kommer båda lagen få stora problem att rubba oss. Tyvärr får vi klara oss utan Antonio de sista matcherna, axelskadan tar tyvärr längre tid att läka än vi först hoppades på. Däremot är David Bellego igång igen efter sin skada och går direkt in i laget.

Vi startar sista matchveckan med Indianerna borta på tisdag. De gav oss en chockstart på säsongen när de vann med hela 33-57. Sedan dess har ju våra nya namn kört in sig lite mer på de svenska banorna. Indianerna gick som tåget innan deras olyckliga skada på Tai och efter skadan har de haft det lite tyngre. Vi satsar på vinst och så får vi se var bonuspoängen hamnar!

Den flyttade regnmatchen mot Dackarna körs sedan på onsdag. Där skrällde vi och vann komfortabelt med 53-37. Dackarna har haft väldigt jämna matcher den senaste tiden med knapp förlust mot Lejonen och sedan knapp vinst mot Piraterna. Det är sista matchen för säsongen för oss och all in med sikte på både vinst och bonuspoäng.

Med tanke på förutsättningarna vi hade med i stort sett ett helt nytt lag och många nya förare som inte ens kört i Sverige känner vi oss ändå tillfreds med hur denna säsong har fortlöpt. Självklart hade vi gärna sett att vi vunnit mer matcher och varit med i ett slutspel men tyvärr så får man inte alltid som man vill.

Vi ska, som sagt, försöka göra ett så bra avslut på denna säsong som möjligt och sedan ta med oss det in i säsongen 2020.

Vi vill även passa på att tacka alla sponsorer, funktionärer och fans som stöttas oss under denna säsong och så hoppas vi att vi ses åter runt Brovallen säsongen 2020!

//Andreas Sundin & Stefan ”Tosse” Bäckström

Laguppställningar tisdag:

INDIANERNA KUMLA

 1. Kenneth Bjerre
 2. Tai Woffinden
 3. Piotr Protasiewicz
 4. Krystian Piezezk
 5. Chris Holder
 6. Joel Andersson
 7. Ludvig Lindgren

MASARNA

 1. David Bellego
 2. Oskar Fajfer
 3. Rohan Tungate
 4. Martin Smolinski
 5. Kim Nilsson
 6. Aleksandr Loktaev
 7. Philip Hellström Bängs