• Ligasponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt

KUMLA MOTORSPORTKLUBB - EN FÖRENING FÖR ALLA!

Vi är en stabil förening med starka värderingar, som kännetecknas av ett stort engagemang och som är öppen för alla. Oavsett ålder, kön, bakgrund eller kapacitet kan du vara en del av vår förening som partner, medlem, förare, volontär, anställd, deltagare i speedwayskolan eller som publik.

Under den kommande säsongen fortsätter vi jobba mot de mål och visioner som sattes redan 2018. Det innefattar mycket arbete på bredd- och ungdomssidan. Vi vill skapa en röd tråd från första dagen i vår speedwayskola till A-laget. Ett moment i detta är att vi kommer att ha ett lag i Allsvenskan, där vi bereder plats för våra egna unga talanger, i väntan på en ordinarie plats i A-laget. Vi kommer genom denna satsning att få bättre möjligheten till en sund konkurrens om platserna i elitserietruppen via egen scouting.

Vi har också påbörjat en breddsatsning med vårt division 1-lag, där det är okej att bara köra för skojs skull, på hobbynivå. Har man inte bredden når man aldrig toppen, inte långsiktigt i alla fall. En särskilt spännande satsning under säsongen 2020 är vårt arbete för att skapa ett renodlat tjejlag. Om vi lyckas innebär det att vi blir först i Sverige!

Väl mött säsongen 2020.

/ Markus Engman, Ordförande KMSK.

STYRELSE 2020:

Ordförande: Markus Engman

Ledamöter: Göran Persson, Simon Gustafsson, Anna Jernkvist, Peter Johansson, Rickard Jansson och Niklas Fridell.

Suppleanter: Per-Åke Gerhardsson och David Gustafsson.

VALBEREDNING 2020:

Hans Lundqvist (sammankallande), Daniel Ahlin och Rickard Bädicker.

KONTAKT:

Styrelsen: [email protected]