• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Idag 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

TRÄNINGSMATCH PÅ ONSDAG!

17 april 2023 16:37

Onsdag den 19 april kl 19:00 är det äntligen dags för säsongspremiär på svensk mark i form av en träningsmatch mot Lejonen.


Huvudsyftet är att få till en stark allsvensk klass på matchen och skapa åktillfällen för lagens reserver och några ”femtegubbar” samt för några elitsatsande yngre förmågor som knackar på dörren. Kort sagt en viktig match för båda lagens organisationer och för speedwaysverige i stort.

Peter Johansson om matchen: Vi mönstrar ett lag med välbekanta brödraparet Grahn tillsammans med Tero Aarnio som flyttats upp till A-truppen efter en stark säsong i vårt allsvenska lag samt Hugo Lundahl som funnits med i truppen under några säsonger såväl i elitlaget som i allsvenskan.

Nytt för i år är att vi inte mönstrar ett eget B-lag i allsvenskan utan istället har startat ett djupgående samarbete med Karlstad vars lag Solkatterna med gemensamma krafter äntligen är tillbaka i den allsvenska serien. Så från vår samarbetsklubb mönstrar vi Kamhaug och Ernst. Siste man i laget för kvällen är en gäst i form av den unge Smedtalangen och 500cc debutanten Anton Jansson, son till tidigare smedledaren Jimmy Jansson.

Matchen körs med elitseriekörschemat men med ett extra nomineringsheat. Således 16 heat med totalt 14 kalvar på grönbete för första gången på svensk mark säsongen 2023 startar NU!

INTRÄDE OBS biljetter säljs endast på plats.

  • 0–17 år gratis
  • Årskort gratis
  • Övriga 50 kr

LINE UP

Indianerna: 1, Gustav Grahn. 2, Ben Ernst (Karlstad). 3, Jonatan Grahn. 4, Truls Kamhaug (Karlstad). 5, Tero Aarnio. 6, Anton Jansson (Gäst). 7, Hugo Lundahl.

Lejonen: 1, Casper Henriksson. 2, Theo Ljung. 3, Johannes Stark (gäst). 4, Joel Andersson (gäst). 5, Daniel Hendersson. 6, Alfons Wiltander. 7, Erik Persson.