• Huvudpartners

Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 Augusti Aug

Holder kraschade illa i gårdagens GP-kval – förmodligen borta resten av säsongen.

21 augusti 2022 19:41

Efter fjolårets skadehelvete kunde det inte bli värre….eller? Här är Peter Johansson tankar om skadeläget i truppen.


Truppen har tunnats ut rejält inför stundande slutspel, sedan en tid har det stått klart i att vi letat brett efter en förare att förstärka en position o laget då Krzysztof Kasprzak som varit tänkt som en joker i slutspel tvingats kasta in handduken på grund av en ryggskada. Ungefär samtidigt har Norbert Krakowiak som annars varit en del av den ordinarie startajuan tvingats till att tacka nej till körningar i samtliga serielag på grund av den knäskada han ådrog sig tidigt på säsongen och som hämmat hans framfart mer och mer ju längre säsongen har gått. Han kommer dock efter rehab göra en sista tävling för säsongen där han representerar Polen i par-EM. Detta två dagar innan sin operation. En chansning som man kan tycka vad man vill om.

Under gårdagens kvaltävling till GP-serien 2023 i skotska Glasgow gick tyvärr ambulanserna varma och vi fick inte bara se något alternativ till skadeersättare under slutspelet avsluta sin säsong utan också, än värre vår starkaste förare Chris Holder föras iväg med ambulans till sjukhus. Jag pratade med Chris under gårdagen och idag under morgonen och vad vi vet så långt är att han brutit nyckelben, tre revben och har någon form av skelettskada i nedre ryggen.

Så här står vi nu, många planer och mycket planering har gått upp i rök samtidigt som vi skall göra allt o vår makt för att få in en ersättare med kvalité i en minst sagt tunn marknad. Tillsammans gör vi allt vi kan och säsongen är långt ifrån över!

Peter Johansson lagledare och sportchef KMSK