• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Peter har ordet

22 juli 2021 09:04

Här är Peter Johanssons tankar inför matchen, och kvällens laguppställningar.


I nöden prövas vännen heter det ju. Vår tuffa period på banan fortsatte med ytterligare en ny svidande förlust i Västervik under tisdagskvällen. Starkt motstånd i kombination med att vi inte kommer upp i nivå på alla positioner gör att saknaden efter skadade Iversen i laget blir extremt kännbar under dessa senaste matcher. De kvarvarande toppåkarna har helt enkelt varit för ensamma om att komma upp i nivå. Vi kan dock inte gråta över något som varit eller det faktum vi står i. Vi gör alltjämt allt i vår makt för att ladda om och bärga två poäng mot Masarna från Avesta hemma på Glottra skog arena. En superviktig match i jakten på slutspelsplats och som jag i inledningen skrev. ”I nöden prövas vännen” nu behöver vi allt stöd vi kan få från vår hemmapublik. Tillsammans kan vi lyfta laget och kriga oss till en vändning och nya segrar.

Starkt motstånd i kombination med att vi inte kommer upp i nivå på alla positioner gör att saknaden efter skadade Iversen i laget blir extremt kännbar under dessa senaste matcher. De kvarvarande toppåkarna har helt enkelt varit för ensamma om att komma upp i nivå.

Vi kan dock inte gråta över något som varit eller det faktum vi står i. Vi gör alltjämt allt i vår makt för att ladda om och bärga två poäng mot Masarna från Avesta hemma ikväll. En superviktig match i jakten på slutspelsplats och som jag i inledningen skrev. ”I nöden prövas vännen” nu behöver vi allt stöd vi kan få från vår hemmapublik. Tillsammans kan vi lyfta laget och kriga oss till en vändning och nya segrar.

Kvällens laguppställningar

Indianerna: 1) Chris Holder, 2) Jonatan Grahn, 3) Jonas Jeppesen, 4) Grzegorz Zengota, 5) Max Fricke, 6) Ludvig Lindgren, 7) Gustav Grahn.

Masarna: 1) Piotr Pawlicki, 2) Przemyslaw Pawlicki, 3) Martin Smolinski, 4) Philip Hellström-Bängs, 5) David Bellego, 6) Alexander Liljekvist, 7) Emil Millberg.

Säkra din plats till matchen här!