• Huvudpartners

Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep

Bortamatch i Västervik mot en av seriens tre giganter - Peter Johansson inför Västervik borta

8 augusti 2022 09:53

Västervik tillsammans med Smederna och Lejonen har infriat försäsongstipsen och kopplat ett tredelat grepp om serien där vi för tillfället befinner oss på en fjärdeplats.


Västervik har en välkomponerad och bred trupp där de kan formera flera uppställningar beroende på bana och motstånd och uppställningen vi möter är inget undantag. Det kommer att krävas att vi är rejält på tå på samtliga positioner, bra starter och kreativitet på banan för att rå hem detta men samtidigt har vi visat det förr.

Vi kommer till start med samma sjua som förra veckan betvingade Rospiggarna hemma i Kumla förra veckan undantaget några inbördes justeringar. Jag vill inte ändra ett vinnande lag där samtliga bidragit med poäng helt enkelt. Vi vet att vi har förare som börjar hitta formen igen som står utanför laget för stunden men det kommer nya chanser för dessa nu vill jag se vad de förare som arbetade så bra tillsammans under tuffa förhållanden i regnmatchen senast kan prestera borta mot absolut tuffast tänkbara motstånd.

Notera även att WMSK firar 100 år imorgon och således bjuder på inträde. Väl värt ett besök till Hejla Arena!

Laguppställningar:

Indianerna: 1) Niels Kristian Iversen, 2) Norbert Kosciuch, 3) Chris Holder, 4) Norbert Krakowiak, 5) Max Fricke, 6) Gustav Grahn, 7) Jonatan Grahn.

Västervik: 1) Gleb Chugunov, 2) Bartosz Smektala, 3) Fredrik Lindgren, 4) Mads Hansen, 5) Kenneth Bjerre, 6) Peter Ljung, 7) Anton Karlsson.