• Ligasponsorer

Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt

Inför den andra kvartsfinalen

23 september 2020 14:41

Indianerna vann den första matchen med hela 17 poäng. Ett försprång som på pappret ska vara svårt att ta in.


53 – 36 slutade den första av två kvartsfinaler och Indianerna inleder kvällens match med 17 poängs övertag, matchboll Indianerna kan tyckas, men lagledare Johansson tonar ned fördelen och betonar att man inte får bli bekväma.

Vi samlade oss och pratade om morgondagen. Att vi ska tänka 0–0 igen och få en nystart. Jag har ”Ludde” (lagkaptenen Ludvig Lindgren) till min hjälp där, och ingen av oss i laget tycker att det är klart. Folk pratade som om det var klart redan förra året, när vi hade tio poängs ledning mot Västervik, men de kunde vinna med tolv. Vad som helst kan hända. Vi kan åka på en skada eller vad som helst. Det är små marginaler, säger Johansson till NA och fortsätter:

Det är halvtid nu och ny match i morgon. Kan vi vinna med 17 poäng så kan de vinna med 17. De är ett jättestarkt hemmalag och de underpresterade i många delar i dag. Så det är absolut ingenting som är klart. Det är 0-0 från början i morgon, men det är en match som vi vill vinna oavsett vad.

Kvällens match körs alltså i Målilla och ses bäst tillsammans på O’learys i Örebro! Matchstart 19:00.

Laguppställningar:

Dackarna: 1) Jacob Thorssell, 2) Pawel Przedpelski, 3) Frederik Jakobsen, 4) Hans Andersen, 5) Oliver Berntzon, 6) Joel Kling, 7) Avon van Dyck.

Indianerna: 1) Niels-Kristian Iversen, 2) Joel Andersson, 3) Pontus Aspgren, 4) Max Fricke, 5) Jonas Jeppesen, 6) Ludvig Lindgren, 7) Jonatan Grahn.