• Ligasponsorer

Tisdag Tis 4 Juni Jun
Torsdag Tor 20 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Torsdag Tor 4 Juli Jul
Torsdag Tor 11 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep

Nya förtroendeposter efter årsmötet

2 mars 2020 08:46

Under lördagen hölls årsmöte på Glottra Skog Arena. Mötet, som leddes av Oskar Svärd, gick snabbt och smidigt.


Markus Engman går efter årsmötet in i sitt tredje år som ordförande. Detta gör han tillsammans med samma kollegor som under 2019. Styrelsen för 2020 kommer således bestå av:

Ordförande: Markus Engman Ledamöter: Göran Persson, Simon Gustafsson, Anna Jernkvist, Peter Johansson, Rickard Jansson och Niklas Fridell. Suppleanter: Per-Åke Gerhardsson och David Gustafsson.

- Det känns kul och spännande att få fortsatt förtroende från föreningen. Nu ska vi sätta oss ned och besluta om vilka arbetsområden som ska ligga i fokus under 2020. Spontant känns det som att vi kommer fortsätta arbeta intensivt med organisation, ungdom, marknad och event, vilka jag menar är vitala delar för att bygga en stark grund i föreningen, berättar Markus.

När det blev dags att utse valberedning för året röstades följande namn igenom: Hans Lundqvist (sammankallande), Daniel Ahlin och Rickard Bädicker.

Daniel var tidigare aktiv som förare i föreningen och Rickard har spenderat många timmar ute på motorstadion samt arbetat i föreningens styrelse. Dessa två herrar i samarbete med Hans, som är en hängiven medlem och före detta ordförande i Indian Gubbs, hoppas kunna bidra till att föreningen fortsatt har en kompetent styrelse vid rodret.

- Vi kommer under året kontinuerligt att sammanträda för att diskutera och rekrytera nya namn för framtida styrelsearbete, förklarar Hans.