• Huvudpartners

Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep

Här är förutsättningarna inför Indianerna - Dackarna

15 augusti 2022 10:24

Barnens Dag och en spännande match väntar när Dackarna kommer på returmöte i Kumla imorgon. Här är Peter Johanssons tankar och laguppställningarna inför matchen.


Matchen mot Dackarna från Målilla är i sig en spännande match och upplevelse, nu toppas den dessutom med hoppborg, ansiktsmålning, godisregn, ponnyridning, autografskrivning med mera!

Barnens dag gör dessutom att vi slår upp portarna redan 16:30 medan matchen som vanligt startar kl 19:00.

Sedan förra matchen i Västervik har vi nåtts av inte mindre än två tunga besked om skador. Det gäller både Krzyztof Kasprzak och Norbert Krakowiak som tvingas till att avsluta sina säsonger i förtid.

Kasprzak har problem med en avsliten muskel i ryggen medan krakowiak har ett knä som varit trasigt under nästan hela säsongen, tyvärr har smärtan under senaste tid påverkat resultaten så pass mycket att det är oundvikligt med ett break för rehabilitering nu. Hur vi kommer att agera kring de skadade förarna framöver kommer klarna inom den närmaste tiden. Dock står klart att vi har möjlighet att kalla in såkallade skadeersättare i truppen.

Till matchen mot Dackarna är laget i det närmaste oförändrat, David Bellego tycks ha hittat formen och är åter i laget samtidigt som Dackarna kör med sitt absolut mest namnkunniga lag. Bäddat för dramatik, fart och spänning alltså!

// Peter Johansson

Laguppställningar Indianerna: 1) Niels-Kristian Iversen (K), 2) David Bellego, 3) Chris Holder, 4) Norbert Kosciuch, 5) Max Fricke, 6) Gustav Grahn, 7) Jonatan Grahn.

Dackarna: 1) Rasmus Jensen, 2) Jacob Thorssell (K), 3) Frederik Jacobsen, 4) Maciej Janowski, 5) Brady Kurtz, 6) Filip Hjelmland, 7) Ludvig Lindgren.